zoeken
Activiteiten

Q&A - Vergunning kamerverhuur studenten

detail iamge 23februari
23 februari 2021 17:00 Zoom / FB Live!

Sinds kort is een vergunningsstelsel voor kamerverhuur geïntroduceerd in Rotterdam. Omdat we er achter kwamen dat er heel veel onduidelijkheid over was, hebben we er voor gezorgd dat de deadline van 1 februari 2021 is verschoven naar september 2022.

Jouw vragen beantwoorden
Omdat er nog steeds heel veel vragen zijn over de vergunningen voor kamerverhuur en over bijvoorbeeld de vrijwilligerseis, organiseert de Rotterdamse VVD voor studenten en verhuurders op 23 februari 17:00 uur een Facebook Live sessie.

Zit je met vragen over het vergunningsstelsel? Fractievoorzitter Vincent Karremans en raadslid Jan-Willem Verheij zitten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wat?
Q&A vergunning kamerverhuur

Wanneer?
Dinsdag 23 februari 17:00 uur

Aanmelden?
Je kunt op twee manieren meedoen:
Wil je het liefst in de Zoom meeting deelnemen en persoonlijk een vraag stellen? Meld je via deze mail aan voor de Zoomessie (max 25 plekken, dus vol = vol). Stuur een mail naar: fractievvdrotterdam@gmail.com, met vermelding van naam en aantal deelnemende devices.
Wil je liever dinsdag de livessie volgen via Facebook? Dan kun je iets voor 17:00 inschakelen op het FB-Live event. Stel daar je vragen in de comments en wij beantwoorden die graag tijdens de Q&A.
Wanneer je je aangemeld hebt voor de Zoom meeting, zullen we je voor de sessie een bericht sturen met daarin extra informatie en de link naar de Zoomsessie.

We hopen je dinsdag te zien en stuur deze uitnodiging vooral door naar andere studenten!

WORD VVD'ER