zoeken
Nieuws

Afscheid Jan-Willem Verheij, Tim Versnel en Hannagnes Faber

29 maart 2022
detail iamge

Vandaag was de laatste raadsvergadering van drie toppers. JW Verheij, Tim Versnel en Hannagnes Faber.

JW Verheij is maar liefst 12 jaar (!) raadslid geweest in Rotterdam. Dat is zo bijzonder dat de Koning hem heeft benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. In zijn tijd als raadslid is Jan-Willem verantwoordelijk geweest voor grote onderwerpen als het warmtebedrijf, Feyenoord City en diende hij een initiatief in voor het ondertunnelen van wegen. Ook heeft hij de afgelopen 4 jaar zijn ervaring ingezet als plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad.

Tim Versnel legde 4 jaar geleden de fundamenten voor de unieke samenwerking waardoor Rotterdam de afgelopen 4 jaar een stabiel bestuur had. Hij zette zijn politieke en diplomatieke skills ook in om zijn vlaggenplan, duidelijke taal richting inwoners, en het actieplan discriminatie door de gemeenteraad te loodsen.

Hannagnes kwam afgelopen zomer de fractie versterken. In korte tijd maakte zij zich het werk als raadslid eigen en ging aan de slag met de woningbouwportefeuille, ook drukte zij met o.a. haar plan voor veilige en goed verlichte onderdoorgangen een stevige stempel op de stad. 

We zijn hen alle 3 ontzettend dankbaar voor hun inzet in de stad de afgelopen jaren en wensen hen het beste!

WORD VVD'ER