zoeken
Nieuws

Jammer joh, geen feest voor jou

24 februari 2023
detail iamge

Dit jaar werd wederom voor ruim 300.000 euro aan schade aangericht aan gemeentelijke eigendommen. Als Rotterdamse VVD zijn we erg blij dat schade daar waar mogelijk verhaald gaat worden op de daders. Ook vonden er weer meerdere incidenten plaats en werd er op sommige plekken flinke overlast veroorzaakt. 

De Rotterdamse VVD is het gedrag van mensen die denken de jaarwisseling te kunnen verpesten voor andere Rotterdam helemaal zat. De jaarwisseling moet een veilig feest zijn voor iedereen en wie zich niet kan gedragen hoort hierbij niet aanwezig te zijn. Daarom heeft onze fractievoorzitter Pascal Lansink Bastemeijer het plan “Jammer joh, geen feest voor jou” ingediend. 

Hiermee doen we een verzoek aan de burgemeester om zich binnen de veiligheidsdriehoek te kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat mensen die zich tijdens de jaarwisseling schuldig maken aan overlast of vernielingen, zich de volgende jaarwisseling zich niet kunnen misdragen. Zo zorgen we samen voor een veilige en gezellige jaarwisseling voor iedere Rotterdammer.

Pascal Lansink-Bastemeijer
WORD VVD'ER